1

1

torstai 23. huhtikuuta 2015

Lisää ruuvausta

Irroitin takarenkaan ja tarkastin jarrukengät, jotka näyttivät ihan hyvältä, mitään järkevää selitystä laahaamiseen ei löytynyt. Samassa yhteydessä totesin, että pyöränlaakerit ovat kankeat. Hain seuraavana päivänä laakeripalvelusta uudet laakerit, 9 €/kpl. Vanhat laakerit lähtivät lämmittämällä ja naputtelemalla helposti irti. Uudet laakerit ovat pakastimessa kutistumassa ja odottamassa asennusta.



Lisää ajoa

Lauantaina 18.4. käytiin Markuksen kanssa ajelulla. Matkalla takajarru rupesi laahaamaan, mutta oireet hävisivät pienellä säädöllä. Hain matkalla MC Scatterilta varalle uudet jarrukengät. Ajoreitti kulki jälleen Kokkokankaan hiekkamontun kautta, jossa on hyvät maastot revitellä.
Hyppyharjoitus Kokkokankaalla.

Tällainen on keskivertonäkymä ajoreiteillä.

Markuksen kanssa tauolla Kokkokankaan ylätasanteella.

sunnuntai 5. huhtikuuta 2015

Ruuvausta

Uusi kypärä ja ajolasit MC Scatterilta.

Sunnuntaisen ajelun jälkeen pyörän ja varusteiden pesu.
Alla näkyvällä mittarilukemalla tein muutaman huoltotoimenpiteen. Takahaarukan ja iskarin rasvanipat tuntuivat olevan tukossa, joten purkasin koko takapään ja otin osat irti ja pöydälle. Nipoista rasva kulki hyvin, mutta muuten paikat olivat tukossa. Puhdistuksen jälkeen rasva kulki hyvin, eli nyt pitäisi näillä osilla olla paljon elinikää jäljellä. Samalla vaihdoin uudet ketjut, vanhoista lenteli o-renkaita ja muutenkin kunto vaikutti huonolta. Samalla uusin vanhan riekaleisen ketjunlaahaimen.